IMG_5858

Tilbage i november måned på Bogforum fik jeg fat i de her to hos forlaget Lamberth. De er begge skrevet af tyske Manuela Olten, hun er både illustrator og børnebogsforfatter. De er begge rigtig fine.

Mors kjole handler om en pige, der ikke kan forstå at hun ikke længere kan passe sin yndlings kjole. Moren mener, hun er vokset. Pigen selv mener bestemt, kjolen er krøbet. Samme dag skal hun besøge sin mormor, og oppe på loftet finder hun alle mulige skønne sager bl.a. en fin kjole.

Tror du, at monstre findes i virkeligheden? er et monsterhit herhjemme. Det er nærmest en monsterguide. Fortælleren er en dreng, hvis søster ikke tror på monstre. Men han kender til hele 14 forskellige monsterarter, og dem gennemgår han hver og en. Den er ret sjov. Vi er vilde med kyssemonsteret og pruttemonsteret. Svindlermonsteret med skuffeselskaber synes jeg også er ret skæg.

Lige nu er begge bøger sat ret meget ned hos Lamberth, så 2 x julegaver med stor rabat. Det er da et hit?

Mors kjole finder du her. Tror du, at monstre findes i virkeligheden? finder du her.

Jeg har tidligere skrevet om Lamberths jubilæumstilbud. Du kan faktisk godt nå det endnu, du kan se de 30 titler til 30 kr. på lamberth.dk.

2 thoughts on “Fang to fine billedbøger på tilbud!”

  1. Ih, det er så fedt at du holder øje med tilbud på de gode børnebøger. Tak for en super blog, Josefine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *