img_1255Missionen er andet bind i trilogien, hvor det første bind er Rejsen. Den starter præcis, hvor Rejsen slutter; pigen med det røde farvekridt har fået en ven – sammen cykler de ud på eventyr. Her lukker du Rejsen, og åbner op for eventyret igen i Missionen. De to børn cykler, og søger ly for regnen under en bro. Hun med et rødt farvekridt, og han med et lilla.

img_1258Her starter alt det forunderlige på ny. En konge åbner en dør i porten, og giver børnene et skattekort og et patronbælte. Men straks hales han tilbage af to soldater i rustning. Døren lukkes bag dem, og børnene står tilbage. Heldigvis har de deres to farvekridt, og med dem kan de tegne to nøgler – et voila – døren er åbnet, og eventyret er i gang.

Det her er endnu en meget smuk bog, der virkelig nærer fantasien. Det er en ordløs fortælling, og man kan ikke andet end blive draget af det eventyrlige og fantasifulde univers.

Jeg har på forfatterens hjemmeside fundet en bogtrailer for trilogiens sidste bind, der på engelsk hedder Return. Se den! Og lur mig om du ikke får en ubændig trang til at se nærmere på de her bøger.

Bøgerne kan læses hjemme, men jeg kunne også godt se dem brugt i undervisningssammenhæng.

Missionen er illustreret af Aaron Becker. Herhjemme udgives den af abc-forlag.dk.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

img_1257

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *