Så er der godnathistorier for de mindste og de lidt større.

Den lille kvadratiske for de mindste indeholder syv historier, der har komplet passende godnathistorielængde. Min personlige favorit er Åh nej, Holger, om den lille Holger der både kan tegne med læbestift og tisse i sko. Hans mor er iøvrigt utrolig tålmodig.

Den største af bøgerne er naturligvis til de største børn. Her fås seks historier, heriblandt den politisk ukorrekte De grimme børn af Kim Fupz Aakeson. Historien omhandler en mand, der har brug for et job, og det får han så på Jobcentret, de reklamerer ligefrem udenfor med et skilt: Rask mand søges til interessant arbejde. Det viser sig, at jobbet går ud på at trøste de grimme børn, for som kontordamen på Jobcentret siger: Nogen skal jo gøre det. Det viser sig, at manden både er god til at trøste og bage boller, der er bare lige den udfordring, at han ikke længere kan komme hjem til sig selv. Hvis historien her virker som for hård kost til godnathistorielæsningen, så rummer bogen også en fortælling om Rasmus Klump og fire andre historier.

Begge bøger udgives af Carlsen, og du kan finde dem på carlsen.dk.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bøger.

2 thoughts on “Godnathistorier”

  1. Ih tusind tak! Det er vel nok sødt af dig:-) De er vældig fine de her to godnathistorie bøger. De er et godt bud på en julegave.
    God dag til dig også:-)

  2. Så flot en efterårs Header du har fået:-)
    Og dejlige bøger, jeg er ved at søge lidt til julegaver til en lille fyr.
    Tak for tip og en skøn dag til dig:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *