Jeg skyder året i gang med det man vel bedst kan betegne som et indlægs comeback – nemlig mit månedlige indlæg om, hvad jeg glæder mig til i den kommende måned.

Jeg starter året med en udfordring. Skal jeg løbe? Skal jeg skære ned på mit sukkerindtag? Skal jeg tage kortere bade? – Nix, jeg skal læse! Jeg kaster mig hovedkulds ud i IBBYs læseudfordring 2020, og skal i januar måned læse ”En bog, der handler om klima/miljø”. Mit valg er faldet på Ida-Marie Rendtorffs serie Isens hjerte, og derudover skal jeg lytte til Børnebogcast nr. 31, der netop handler om klima.

Måske har du lyst til at være med i IBBYs læseudfordring? – du kan se en oversigt på ibby.dk.

I denne måned er det også tid til nytårsforsætter, og her tænker jeg selvfølgelige på de boglige af slagsen. Det kan du læse mere om i et kommende indlæg.

Januar bliver også måneden, hvor jeg tænker man kan trænge til lidt spas, så det ikke bliver afholdenhed, vinterløb og udfordringer det hele. Derfor bakser jeg med at lave en 14 dags børnebogsquiz. Kan man vinde noget, spørger du måske. Og nej – det kan man ikke. Udover æren og det halve kongerige eller noget i den dur.

Jeg håber, du vil læse med i januar.

Kærlig hilsen Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *