Jeg kan ikke helt sige mig fri for at være lidt vild med januar. Ja det er en lang, kold og mørk måned – men det er jo også en frisk start (og fastelavnsbollesæsonen er lige om hjørnet). Jeg er altid forventningsfuld overfor det nye år, alle de muligheder, alle de bøger man kan nå at læse. Det er også en anledning til at gøre status. Hvad vil jeg gerne nå, blive bedre til, have mere af, have mindre af? Og når man som jeg er børnelitteraturentusiast så kunne man jo også tænke lidt over, hvad man gerne vil have læst i det nye år, og derfor har jeg lavet mine bognytårsforsætter for 2020:

Jeg vil i år øve mig i at høre lydbøger. Jeg er eminent dårlig til det. Det undrer mig faktisk lidt, for konceptet tiltaler mig, men jeg kan bare aldrig samle mig helt om det. Det laver jeg om på nu, jeg giver det i hvert fald et skud. Jeg har fået tre måneders adgang til bookmate.com, og vil forsøge mig med en lang barnevognstur og en lydbog i ørerne.

Mit næste bognytårsforsæt er at genlæse Pigebørn og fortsættelsen Unge kvinder af Louisa May Alcott. I slutningen af maj får den nyeste filmatisering af den amerikanske klassiker premiere herhjemme, og jeg skal helt sikkert se den. Med popcorn og slikpose og det hele – men først en genlæsning.

Årets sidste bognytårsforsæt er faktisk at behandle som #sortlitterærsamvittighed. Jeg har nemlig endnu ikke læst Ternet Ninja. I juleferien så jeg filmen, og nu kaster jeg mig over begge bøger.

Jeg er nysgerrig. Har I bognytårsforsætter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *