IMG_9917Yeah – jeg kan altså mærke foråret i dag. I sidste uge på min fødselsdag haglede og sneede det, og i dag vupti er det bragende forår. Jeg kan virkelig bedst lide det sidste, så jeg krydser fingre for at maj fyldes af solskinsdage.

Udover solskinsdage glæder jeg mig til:

Agnes’ barnedåb den 21. maj. Jeg har kirke, pynt og servietter klar – så den fest er jo så godt som fuldstændig planlagt.

Forårets temaer på Mit Bogskab. Jeg er i fuld sving med fire nye temaer til Mit Bogskab. Et til maj, juni, juli og august. Denne måneds tema er kogebøger for børn. Jeg arbejder hårdt på, det bliver klart snart. Men det er et tema, der tager lidt tid. Vi må jo prøvebage og smage os igennem en del. Hårdt! Jeg ved det!

At læse både Hausfrau og Hvad har du gang i, Mimi?

Flere løbeture. Hvis du ser en drøne rundt i Fælledparken med en Emmaljunga barnevogn, og være fuldstændig postkasserød i ansigtet, så er der en god chance for, det er mig. Jeg fik et startnummer til årets Eremitageløb i oktober. Det er et løb på 13,3 km – for en Ironman lyder det sikkert ikke af meget, men for mig… – meget langt!

At invitere min førstefødte til brunch og bio på Cinemateket.

Årets første Tivolitur. Jeg kom slet ikke derind sidste år. Den går jo altså ikke. Årskort og Tivoliture nok til mig denne sæson.

At læse en masse skønne børnebøger (med og uden tema) forhåbentlig udenfor i solen, alt imens den dejlige Agnes sover trygt og godt i barnevognen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *