3682275846

I al beskedenhed er jeg mega god til at skrive ønskeseddel. Jeg ønsker mig nemlig altid virkelig mange ting og altid meget forskelligt. Og selvfølgelig ønsker jeg mig også altid bøger!

Mine gode evner udi ønskeseddelsskriveriet gør sig også gældende for Mollys ønskeseddel, igen i al beskedenhed. Men jeg løber ind i et par udfordringer på det her tidspunkt i hendes liv – det er noget med egen fri vilje. Til eksempel ønsker hun sig ALT i BR kataloget. Lige fra lyssværd til babylegetøj til Frost sager til Star Wars Lego. Kort sagt bunkevis af ting hun aldrig ville lege med. Så jeg sorterer ret meget i hendes ønsker, når jeg laver hendes ønskeseddel. Groft – jeg ved det. Men jeg forbeholder mig retten til det, indtil hun selv kan skrive den.

Her på Mit Bogskab skal det naturligvis handle om bogønskerne. Både Mollys og mine – for ja, man ved jo aldrig om Julemanden læser med, og i så fald er det jo dumt ikke lige at nævne mine egne.

Mollys ønsker:

8702155488

Siden vi første gang læste Bogstavtyven, har den stået meget højt på Mollys ønskeseddel. Hun taler ofte om den, og vil så gerne have den.

Du kan læse om Bogstavtyven her.

Hvis du har brug for hjælp Julemand, så kan du finde Bogstavtyven på gyldendal.dk.

9788756799386  9788740010930

Vi har læst Sigurd fortæller om de græske guder, og den var et kæmpehit. Så jeg kan ikke andet end forestille mig, de her to vil være sikre vindere.

Julemandshjælp findes på politikensforlag.dk.

Mine ønsker:

ItemImage.aspx 13

Jeg er ikke helt vildt god til uhyggelige ting. Men jeg må indrømme at jeg, som mange andre, var mere end meget vild med Kvinden der forsvandt. Den her skulle jo være i samme dur, så jeg tænker, den vil være noget for mig.

Kig her, Julemand: gyldendal.dk.

9788740028225

Jeg kan virkelig godt lide at læse biografier og erindringer, så den her er også på min ønskeseddel.

Da det virkelig ikke er sikkert, Ritt er på Julemandens gavelager, så kan den også findes på poltikensforlag.dk.

Superhud_WEB

Vil man ikke altid gerne have et par gode tips og fifs til lækker hud? Dét vil jeg. Derfor ønkser jeg mig denne her.

Og ja Julemand – her er hjælp at hente på gad.dk.

Kære Julemand,

Jeg håber, du har læst med.

Kærlig hilsen Josefine.

2 thoughts on “Kære Julemand…”

  1. Julemanden var forbi med Sigurd fortæller om de græske guder i går. Vi har læst den om de nordiske guder og den kan varmt anbefales. Derudover står den illustrerede Harry Potter, Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn og jubilæumsudgaven af Lille Frø på ønskesedlen til ungerne. Jeg ønsker mig All the light we cannot see og Vangede Billeder – sidstnævnte fordi det er sådan en jeg burde have læst ?

    1. Uh ja Harry Potter, den nye Mimbo Jimbo og den nye udgave af Lille Frø – de står faktisk også på min ønskeseddel.
      Kender virkelig godt det der med bøger, man burde have læst. Jeg har faktisk et indlæg klar om præcis det, det kommer på i starten af januar.
      Kh Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *