Jeg har fået lov til at skrive et indlæg om højtlæsning på #1000bøger idag.

Jeg giver gode råd til højtlæsningen, og skriver lidt om, hvorfor jeg, som folkeskolelærer og masterstuderende i Børns Litteratur og Medier, synes det er verdens bedste idé at læse højt.

#1000bøger er et nyt initiativ herhjemme, der ønsker at inspirere til mere højtlæsning hjemme. Målet er klart: Alle børn skal have fået 1000 bøger læst højt inden skolestart. Du kan læse mere om dem her.

Og lige her kan du læse mit indlæg; Læs Højt!

Et udsnit af de bøger jeg læser allermest højt i herhjemme for Agnes på 2 år. Hun har fået sådan en fiks idé om, at man altid skal læse tre bøger højt. Så hvis det er højtlæsningstid, så er det ALTID tre bøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *