Jeg har fået lov til at skrive et indlæg om højtlæsning på #1000bøger idag.

Jeg giver gode råd til højtlæsningen, og skriver lidt om, hvorfor jeg, som folkeskolelærer og masterstuderende i Børns Litteratur og Medier, synes det er verdens bedste idé at læse højt.

#1000bøger er et nyt initiativ herhjemme, der ønsker at inspirere til mere højtlæsning hjemme. Målet er klart: Alle børn skal have fået 1000 bøger læst højt inden skolestart. Du kan læse mere om dem her.

Og lige her kan du læse mit indlæg; Læs Højt!

Et udsnit af de bøger jeg læser allermest højt i herhjemme for Agnes på 2 år. Hun har fået sådan en fiks idé om, at man altid skal læse tre bøger højt. Så hvis det er højtlæsningstid, så er det ALTID tre bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *