IMG_0003Det her er den ideelle første kogebog til børn. Alle opskrifter vises i fine og enkle trin for trin tegninger.

Opskrifterne er inddelt i Frokost, Aftensmad, Weekendsnacks, Dessert og Jul – så der er lidt at vælge i mellem.

Molly har sammensat mangt en menu herfra, og altid med et strålende resultat og en yderst stolt kok.

IMG_9626Denne menu bestod af Tigerdyrets Kylling i slåbrok (mums – bare navnet giver jo lyst til en bid mere:-O) serveret med en lækker guacamole og kartoffelbåde fra Lav mad med de mindste.

Lav mad med de mindste minder mig en anelse om min egen første kogebog: Brugsens Børnekogebog. Den har været (og er stadig) en trofast følgesvend siden jeg fik den i 1987. Jeg har serveret både Kinagryde og Høvdingegryde, sidstnævnte var min personlige favorit. I dag bruger jeg stadig bogens pandekage og kanelsnegleopskrift – og altid med et strålende resultat, og jeg er fortsat en stolt kok her snart 30 år senere.

IMG_6408Lav mad med de mindste er skrevet af Mette Oxenbøll Nonbo, og bogens fine illustrationer er lavet af Birgitte Ahlmann. Kogebogen udgives af Gyldendal.

IMG_0004

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *