IMG_9771Se det her er en bagebog, der taler til alle små prinsesser, tror jeg. Den er et overflødighedshorn af smørcreme, frugtpynt, krymmel, pastelfarver og opsatser.

Hver opskrift ledsages af fotos og en trin for trin guide med illustrationer. Bogen indledes med et før du går i gang afsnit, der bl.a. indeholder gode bageråd. Bagerst er der et afsnit, hvor alle kagernes ingredienser står listet, så man kan orientere sig ved eventuelle allergier.

Bogens kager er inddelt i tre kategorier; Portionskager, Kager i form og Store kager – altså noget for en hver kagesmag. Man får en enorm trang til at tage sit største og mest lyserøde forklæde på, og bage løs til et fornemt theselskab.

Jeg slap Molly løs i bogens opskrifter, og valget faldt på Vaniljecupcakes med turkis/grøn smørcreme. Vi bagte dem sammen, og nød dem efterfølgende. Mums!

Børnenes Bagebog – Kager er oversat fra engelsk, og det fornemmer man egentlig ret godt i både billede og farvevalg. Der er ikke sparet på stjernestøv og glimmer. Den er skrevet af Abigail Wheatley, og den udgives herhjemme af Forlaget Flachs.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_9802

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *