IMG_7026

Det er aprils sidste dag. Det storregner udenfor, der er noget helt galt. Eller også er det bar helt almindeligt forårsvejr.

I hvert fald har jeg fundet lidt billeder frem fra min måned. Endnu engang må jeg tørt konstatere, jeg har overhovedet ikke nået alt det, jeg gerne ville. Du kan se, hvad det var lige her.

Jeg har dog nået at spise en hulens masse påskeæg. Jeg er helt tosset med påskeæg, om det er formen, der gør det, tør jeg ikke sige – men mums det er altså godt!

IMG_7005

Jeg har læst mange mange bøger om kroppen. Det har været vældig underholdende og ikke mindst lærerrigt. Du kan se om det er noget for dig her, her, her, her, her, her og sidst men absolut ikke mindst her.

IMG_7031

Jeg tog et smut til Århus med min gode gode veninde. Vi hyggede, spiste dejlig mad og var på Aros. Den regnbue der. Jamen altså jeg blev forelsket lige på stedet. Jeg tog en hulens masse billeder, og da jeg studerede resultatet, overvejede jeg resolut at stoppe med blog og skolelærergerning, for magen til fotografisk genistreg det skal man da lede længe efter. Tænkte jeg. Lige indtil en sagde til mig at sådan nogle billeder har ALLE, der har været oppe i den regnbue. Som i ALLE! Farvel fotografiske genistreg.

IMG_7051

 

Jeg har også nydt foråret udenfor med pølse på pind og snobrød over bål. En mægtig dejlig forårsdag!

IMG_6989

Jeg har stornydt Mollys første afdansningsbal. Det var på alle måder en vild oplevelse. Det var i Odd Fellow Palæet, der var indmarch og udmarch og det var så langt at man troede tiden stod stille. Men når Molly dansede var jeg så stolt at jeg nærmest fløj ud af min egen krop. Og hun var stolt. Ren rå lykke man næsten kan skære i. Det var en meget stor dag!

IMG_7147

Både min kæreste og jeg har haft fødselsdag. Jeg gruede en del for, hvad jeg mon skulle finde på i gave til ham. Jeg tænkte, jeg grublede og jeg kom frem til… en Nespresso maskine. Molly og jeg tog i al hemmelighed ind til byen for at købe den. På cykel. Hm. Jeg havde ikke helt tænkt over, hvor stor æsken ville være. Molly valgte kaffe udelukkende baseret på farven. “Min far kan godt lide lyseblå, mørkeblå, mørkegrøn og sort.” Ergo det var dem, vi kom hjem med. Æsken kom ned i en pose på størrelse med et fritidshus, den fik jeg bakset op på cyklen, Molly bagpå, og hjem kom vi. Men glad det blev han ikke.

Tilgengæld blev han glad for det overordentlig fine kort, Molly havde lavet til ham. Det forestiller ham og mig, den dag vi mødte hinanden. Mine øjne har stjerner i, fordi jeg er så forelsket. Hun er 4 år. Hun ved tydeligvis ALT om kærlighed!

IMG_7160

 

Til min egen fødselsdag få dage senere havde han købt en vildt god og fantastisk gave til mig. Jeg er allerede i tænkeboks mht. hans julegave.

IMG_7174

På mit arbejde har jeg holdt booktalks med alle vores 2. klasses piger. Det var godt nok hyggeligt! Jeg fik solgt godt ud i bøgerne, og de var virkelig gode til at tale med om dem. I den kommende uge får jeg besøg af alle drengene.

April måned blev også måneden, hvor jeg afslørede mit ret hemmelige crush på den irske forfatter Maeve Binchy…jo – der skal være plads til indrømmelser.

Fotodokumentation
Fotodokumentation

Til allersidst vil jeg minde om den fine lille konkurrence, jeg har. Du kan vinde Manta og Skovpiraterne fra App Store. Læs mere og deltag her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *