IMG_5418

Jeg tager på Bogforum fredag i år. Alene. Uden barn. Kun mig. Jeg har tænkt mig at være der hele dagen – super hyggeligt. Hvert efterår tænker jeg at jeg skal på Bogforum, men det er aldrig lykkedes mig at gøre det. Nu skal det være. En hel dag helt alene, og jeg glæder mig.

Jeg har lagt et stramt program for mig selv, ja nogle studerer Roskildes program andre Bogforums…

Min dag på Bogforum starter kl. 11, her skal jeg vælge mellem to ting. Enten skal jeg høre Sebastian Klein fortælle om ”Verdens 100 vildeste dyr” eller også skal jeg høre Synne Garff fortælle om ”Bibelen i børnehøjde”.

Fra kl. 12 – 15 har jeg meldt mig til Faglig Fredag om – ja du gættede rigtigt; børnelitteratur.

Efter jeg er blevet klogere vil jeg 15.30 høre Lene Kaaberbøl i samtale med Jesper Stein fortælle om sine børnebøger, og hvad der skal til for at få børn til at læse. Når det er hørt vil jeg dalre lidt rundt blandt stakkevis af bøger og godtfolk, og først kl. 17.15 vil jeg høre Knud Romer fortælle Camilla Stockmann om ”ABC”. Derefter tror jeg Bogforum slutter for mig.

Hvis nu jeg ikke skulle alene derud, men derimod tog min datter med, så ville jeg fredag svinge forbi her:

Med min datter i hånden ville jeg slet ikke være i tvivl, jeg ville helt sikkert vælge at høre Sebastian Klein fortælle på Børnescenen kl. 11.

Kl. 11.30 kan man møde selvsamme Sebastian hos Børnenes Boghandel. Jeg er fuldstændig sikker på en starstrucked datter. Det der med at opleve dem fra Ramasjang i den virkelige verden, det er for vildt, når man er tre et halvt.

Efter en mindre pause ville vi fortsætte til Madrasbio for børn.

Dernæst kunne vi nå Villads fra Valby event kl. 15. Og så ville det være nok Bogforum for den dag.

Lørdag er det igen muligt for en tre årig (og formodentlig også for ældre børn) at blive starstrucked. Først kan man høre og dernæst møde Køkkenhyggen Hella, her helt som sig selv nemlig som børnebogsforfatterinden Hella Joof. Man kan dælme også møde Rasmus Klump senere på dagen.

Søndag er der masser af andre lækkerier på programmet og sandelig også muligheden for at se Sigurd fra Bjørnetimen. Kort sagt – man kunne næsten tage derud alle tre dage!

2 thoughts on “Min kommende fredag på Bogforum”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *