IMG_6821

Jeg synes jo egentlig mine intentioner var ret gode for marts. Men der er faktisk ikke sket særlig meget af det, jeg havde sat mig for.

I første omgang skyder jeg skylden på min 21 dages challenge hos Senses. Fra den 1. marts og til og med den 21. marts har jeg hver dag cyklet til Vesterbro for at tage en times yoga/reformer/løb/hot yoga. Det har været skønt, dejligt, hårdt og lidt af et logistisk mareridt. Men JEG GENNEMFØRTE!!! Jeg er top stolt!

Efter hver time sætter man en lille klistermærkeblomst ud for sit navn, det er et simpelt trick, men det virker simpelthen så motiverende på mig. Altså sådan virkelig motiverende.

IMG_6754

Midt i mellem al den lækre træning, tog jeg til Bella Center til Dansmarks Læringsfestival, det er jo en festival for en skolelærer som mig. Det viser sig, man spiser utrolige mængder slik på sådan en dag, og der var da også væsentlig mere slik og chokolade, end man ser på billedet.

IMG_6670 2

Jeg har været til kurser på Gyldendal, hvor jeg altså har fået lidt af et crush på Marianne Iben Hansen. Begge gange jeg var der, læste hun hele sin nye englerap op. Fantastisk! Hun har udgivet tre nye bøger her i marts, og jeg ønsker mig dem alle tre!

IMG_6720

Jeg var inde at se Billy Elliot på Det Ny Teater. Den har jo fået gode anmeldelser. Måske jeg bare ikke helt kunne se lyset. Hm…

IMG_6739

Sammen med Molly er jeg gået i skarp løbecykel træning. Molly er virkelig god til mange ting. Fysisk udfoldelse som løb og cykling er bare ikke helt så nemt for hende. (Indsæt selv den der smiley der stirrer stift ud i luften!)

Men efter et par uger med fokus på løbecyklen er der sket en kæmpe forbedring.

IMG_6846

Vi var på en kæmpe løbecykel tur, hvor vi endte i det store drivhus i Botanisk Have. Af uransaglige årsager slæbte jeg løbecyklen med hele vejen op og rundt. Jeg havde det helt utrolig varmt. Molly nød det! Alt imens hun spejdede efter aber.

IMG_6823

 

Jeg trillede romkugler! Altid en festlig spise.

IMG_6697

 

Jeg har læst en hel del dejlige bøger. Jeg læste om Ib – hvis du endnu ikke kender Ib, så skal du tage og få fat i ham. Det er en fantastisk bog!

IMG_6654

Og jeg læste endelig Elg, Bæver og Bjørn. Jeg elsker Elg, Bæver og Bjørn. Det er virkelig dejlig litteratur for børn og voksne.

IMG_6763

 

Jeg har også læst påskebøger – ikke så mange dog. Med lidt hjælp fra Københavns Biblioteker kommer der to påskebøger mere på bloggen. Jeg krydser fingre.

Du kan læse mine indlæg om påskebøger her, her, her og her.

IMG_6738

Jeg skrev om min livslange forelskelse i Bamse. Jeg oplever det ikke som pinligt!

IMG_6773

 

Og jeg kastede lidt stjernestøv udover min cykelkurv. Anna, Elsa og jeg fulgte Molly til dans. Det var en glamourøs lørdag formiddag.

IMG_6677

Jeg har slet ikke nået at finde månedens ABC. Tsk tsk! Måske kommer der to i april – man ved det ikke. Om et par dage kan du læse om alt det jeg gerne vil nå i april måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *