img_1395

 

Min oktober måned har budt på efterår i København og Aarhus.

Lad mig starte med oktobers slutning. I går tog Molly, Jesper og jeg i Tivoli. Med turpas og hele baduljen. Der var bare lige det at Molly absolut helst ville prøve Andedammen og postbudene, hvor man kan vinde chokolade. Så meget for turpas… men lidt prøvede vi da. Hvis du var I tivoli i går, og hørte en skrige vildt og uhæmmet, så var det nok mig, der var i Karavanen. En form for mini mini rutsjebane – nix – jeg er ingen vovehals!

Jeg er lidt en sucker for Tivoli, og det er ikke mindre, når de pynter sig med græskar til halloween og røde sløjfer til jul. Jeg elsker det simpelthen.

img_1371

Udsigten fra en kæmpe karrussel. 

img_1391

Vogn, græskar og grønt – jamen altså – det er så fint!

img_1504

Så fint.

img_1362

Vi har hverken lavet kastanjedyr eller skåret i et græskar i år. Men jeg har haft ca. 1000 ambitioner om begge dele.

img_1373

Sindssyg smuk dag i Kgs. Have.

img_1433

I oktober var vi til min kusines bryllup. Det var en virkelig fin og smuk dag, og hun var den smukkeste brud.

img_1490

Jeg er begyndt at komme en del i Aarhus, da jeg læser en Master i Børnelitteratur, jeg er selvsagt helt vild med det. Her i oktober betød det bl.a. et Harry Potter seminar. Det var fantastisk. Mit lærerhjerte manglede dog noget Hogwarths udsmykning i papmaché.

img_1484

Det var ikke Harry Potter seminar det hele. Jeg fandt det fineste Fjällrävs vindue, som jeg fluks forevigede. 

img_1488

Og lige midt i Salling kom jeg i julestemning. Heldigvis er der ikke lang tid til nu, og jeg tyvstarter ret snart.

cropped-Header_Test3-copy.jpg

Oktober var også måneden, hvor Mit Bogskab fyldte to år. Det fejrede jeg bl.a. med ny side, nyt logo og ny header. Den top opmærksomme læser har nok bemærket at headeren er ret sæsonpræget – og ja – der kommer en ny header til november måned i morgen.

I morgen kan du læse om alt det, jeg gerne vil nå i november.

2 thoughts on “Min oktober”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *