img_1401

Efter en kort pause tænker jeg at genoplive de her Jeg glæder mig til… indlæg. Jeg syntes nemlig, jeg savnede dem lidt.

November bliver min næstsidste måned på barsel, så den skal nydes i fulde drag.

Her får du lidt af det, jeg glæder mig til i den kommende måned:

Bogforum! Det bliver mit tredje år på Bogforum, og jeg er simpelthen så vild med. Jeg har tidligere sammenlignet det med, hvordan andre har det med Roskilde Festival, og den sammenligning står jeg ved. Jeg er i fuld gang med at sammensætte det perfekt program for min dag derude, og skriver også på indlæg med bunkevis af Bogforum anbefalinger.

Starte min første BuJo. Måske tænker du hvad i alverden er det? – og måske tænker du, okay – hun er dælme ikke first mover. Lad mig starte med det første: En BoJu er en Bullet Journal, hvilket er et form for kalender/liste/to do system, man selv laver i noget så fuldstændig old school som en notesbog. Jeg er for længst gået over til kalender på Mac og mobil, men ved siden af det skriver jeg dagligt lister, lister, lister med dagens og ugens to do. Nu forsøger jeg mig ud i at samle det meste i min Bullet Journal, og så har jeg købt nye farver, så den kan blive rigtig fin – forhåbentlig.

(Og til det der med ikke at være first mover – korrekt! Det er jeg virkelig ikke!)

Lave årets pakkekalender til Molly. Det er da noget af det absolut mest hyggelige. Jeg har allerede en lille samling klar, men jeg er ikke tæt på halvvejs.

Fejre Rasmus Klumps 65 års fødselsdag i midten af måneden. Jeg tror, det bliver noget med pandekager.

Læse kalenderbøger – jeg tyvstarter på årets hyggeligste måned allerede lige om lidt. Jeg skal jo nemlig have læst kalenderbøger, så der kan komme anbefalinger i god tid på Mit Bogskab.

Læse Anne fra Grønnebakken. Jeg er simpelthen gået i gang med at genlæse én af min barndoms absolutte favoritter. Jeg skal snart i gang med den tredje bog i serien, og jeg må indrømme jeg drømmer mig til Avonlea i starten af 1900 – tallet.

I slutningen af måneden starter december for mig. I weekenden hvor det er første søndag i advent, der synes jeg al jul er tilladt. Så der skal vi pynte op, lave adventskrans, høre julemusik, og når det så bliver eftermiddag den første søndag i advent, så skal vi spise min fars vanvittige æbleskiver. Mums!

At læse bunker af børnebøger så jeg kan anbefale løs her på Mit Bogskab.

God november til alle!

4 thoughts on “I november glæder jeg mig til…”

   1. Kære Rikke,
    Det vil da være så hyggeligt:-)
    Jeg er derude hele fredagen, og hvis jeg ikke får nok så måske også lørdag.
    Er du der hele weekenden igen?
    Knus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *