Det er juli, det har styrtet ned det meste af dagen, jeg er forkølet – kort sagt – sommerferien er over os!

På tirsdag pakker vi bilen og drager mod Jylland, hvor vi skal besøge familie og til Legoland. Efter en overnatning omgivet af Lego Friends vender vi snuden mod Sj. Odde og sommerhus. I midten af juli tager vi til Bornholm… – og hvis vejret fortsætter helt komplet umuligt ender vi måske sidst på ferien sydpå under en parasol.

I år har jeg besluttet at holde sommerferie fra Mit Bogskab, derfor er der simpelthen ferielukket i hele juli måned. Det betyder ikke, at jeg ikke skal læse. Jeg har en bogstak på størrelse med et mindre højhus, jeg gerne vil igennem i ferien. Du kan følge læsning og isspisning på Instagram og Facebook. Herinde ses vi først igen til august.

Rigtig god ferie til jer! Læs skønne børnebøger, spis is, jordbær og ærter – og nyd ferien i fulde drag.

Kærlig hilsen Josefine.

2 thoughts on “Mit Bogskab holder sommerferie lukket i juli”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *