IMG_3448

 

Sommerhustur, solskin og seriebøger – det er et perfekt match, denne weekend er jeg netop i sommerhus, solen skinner og jeg har de her to nye sager med. Kort sagt: Jeg har det godt!

I denne uge udkom Karen Vad Bruuns, det er hende med den ret skønne Stjenestøvsserie, to nye bøger i serien Roomies. Bøgerne handler om Sally, der meget mod sin vilje skal flytte på kostskole. Og lad det være sagt med det samme: hun får en svær start. Hun skal dele værelse med tre andre piger, og selvom to ud af tre tager virkelig godt imod hende, ænser Sally det nærmest ikke. For hun er sur og vred over at komme på kostskole. Heldigvis er der en svømmehal og en dreng der hedder Johan, og i bog nr. to er der sørme også en der hedder Mikkel – og han virker altså ret sød, synes jeg.

Med mine 37 år rammer jeg nok ikke lige ind i den målgruppe, hverken forfatter eller forlag havde forestillet sig. Men – jeg slugte dem! Og jeg kan næsten ikke vente til der kommer flere, for det må da der gøre. De minder mig om bøger, jeg selv læste da jeg var barn, så de emmer altså lidt af nostalgi, og det mener jeg på den bedst tænkelige måde.

Sally går i syvende klasse, så jeg vil anbefale dem til mellemtrins læsere (og deres mødre).

Karen Vad Bruun er forfatteren, og Roomies udgives af Alvilda.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bøgerne.

IMG_3449

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *