IMG_9573 (1)

I dag optræder jeg som gæsteblogger på den fine blog flyvmedmig.dk – hm, tænker du måske. Hvorfor gæsteblogger hun, når der i øjeblikket er ganske langt mellem indlæggene her på siden? Et fornuftigt spørgsmål – og forklaringen er simpel: Rikke, der har Flyv Med Mig spurgte mig for et års tid siden, om jeg ville lave et indlæg, og det er så kommet på nu:-) Det vil også forklare, hvorfor jeg henviser til titler, der udkom for – ja – et års tid siden – i hvert fald en del af de børenlitterære titler.

Snart kommer der også et indlæg om, hvorfor jeg er lidt stille i øjeblikket. Der er ingen dramatisk forklaring andet end, at det er lidt svært at få tiden til at slå til med to små piger, skolelærerliv, studieliv og blog. Jeg skal jo også sove. Men mere om det en anden dag:-)

Klik over på flyvmedmig.dk og læs et par anbefalinger og lidt mere om mig.

One thought on “Nu som gæsteblogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *