Ja, jeg kan jo lige så godt indrømme det – jeg ved helt enormt forbavsende lidt om dyr. Jeg brugte som barn samlebetegnelsen tigerløver om alle store kattedyr, og jeg var på ingen måde længere et barn, da det gik op for mig, at det dels slet ikke er et begreb, og at de sådan set ikke helt har noget med hinanden at gøre – udover at de er kattedyr. Det med slet ikke at vide noget om dyr er ikke noget jeg er stolt af. Men det har bare aldrig været en stor interesse for mig – og jeg har svært ved at huske informationer om dyr, det vil simpelthen ikke blive i min hjerne.

Min forbløffelse er derfor ekstra stor over at have fået et barn, der interesserer sig enormt for netop dette emne – og diverse informationer om dyr vil endog meget gerne lagres i hendes hjerne. Vi har derfor begge haft stor glæde af Sebastian Kleins serie om dyr, jeg har fået ny viden, og hun har fået endnu mere. Denne sommerferie har vi kastet os over seneste dyrebog fra Sebastian Klein nemlig Sebastians store quiz om dyr. Vi har quizzet løs om aftenen, vi har givet point og som I sikkert rigtigt har gættet – har jeg ikke vundet en eneste gang.

Der er mange gode timer gemt i quizbogen, der både kan bruges hjemme, på skolen eller i SFO’en, om man vil lave det til en konkurrence eller man bare vil teste sig selv.

Bogen er som nævnt skrevet af Sebastian Klein og udgives af Carlsen.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *