Måske kan I huske at jeg i starten af august var fuld af begejstring; det nye skoleår stod for døren. Denne gang var fornøjelsen dobbelt, da min ældste datter startede i skole i år, og ja – så er jeg jo bare en skoleentusiast med hang til nye blyanter og notesbøger. I forbindelse med det nye skoleår, lavede jeg lidt skole-nytårsforsætter, det kan læses her. Én ting jeg virkelig gerne ville blive bedre til, og også godt hjulpet på vej af ældstebarnets ankomst i folkeskolen, var madpakker. Den kan hurtigt blive lidt for flad og faktisk også lidt for hurtig. Totalt fokusområde for det nye skoleår.

Heldigvis tilsmilede lykken mig, da Sunde Madpakke kom med min pakkepost – for helt ærligt, den er et madpakkemæssigt overflødighedshorn.

Et lille uddrag fra bogens indledning:

Madpakken er en slags kærlig hilsen hjemmefra. Maden skal være sund, lavet af gode råvarer og indholdet varieret. Jeg prøver altid at pakke madkassen, så der er grønt i, frokosten mætter og gerne med en lille snack.

Dét vil jeg gerne forsøge at leve op til både i min datters madpakke og min egen.

Bogen indledes med enkelte morgenmadsretter, så er der opskrifter med henholdsvis mørk og lys dej, opskrifter med æg, diverse pålæg, små retter og snacks. Bogen afsluttes med ideer til vandflasken og indpakningen.

Jeg skal helt sikkert konsultere den her bog, når jeg køber ind til madpakkerne.

Sunde Madpakker er skrevet af Kaja Nymand aka.@sundemadpakker, og udgives af Lindhardt & Ringhof.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *