Jeg nød hver en side. Hver en linje. Åh jeg ville ønske der var mere, at den var længere, at jeg fik mere at vide.

Alt flettes ind i hinanden; nutid, fortid, ønsker for en fremtid. Man skal være vaks som læser, og det kan jeg virkelig godt lide. Punktummer er der ikke mange af, afsnit og kapitler heller ikke. Alt er kastet op i luften, og jeg sidder som læser, og hører nærmest på en lang talestrøm. Det er interessant og fængslende, og som nævnt vil jeg begærligt have mere, mere, mere. 

Hvad handler den om? Skabertrang, venindeskab, kærlighed, kollegieliv, Tinder-dates – men mest af alt nok skabertrang, tror jeg. Det her er helt sikkert en roman, der skal genlæses – og der går ikke lang tid. 

Hvis du endnu har den til gode: læs og nyd!

Tour de chambre er skrevet af Tine Høeg, og udgives af Gutkind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *