IMG_5271

Egentlig var min drøm en fysisk butik fyldt med bøger. Måske også et par gode lænestole, dejlig the og et skønt stykke kage (og egentlig en evig efterårs eftermiddag med lige dele sol, blade i gyldne farver og lidt blæst, ikke for meget, udenfor). Sommetider ville der også være højtlæsning i butikken, og i et hjørne kunne man sætte sig hen i et skriveværksted, og skrive sin egen historie. I kan læse mere om det og den lidt hemmelige inspirationskilde under Om Josefine.

Det kan være at den drøm kan opfyldes en dag. Lige nu er der den her side. Og håbet er at drysse lidt af de samme ingredienser ud over herinde.

Jeg vil gerne give, forhåbentlig god, inspiration til højtlæsningsbøgerne – lige fra de gamle og gode og over til de nyere. Derudover vil jeg fortælle lidt om bogstav og læseindlæring, så de af jer der har børn i den alder kan finde lidt inspiration til det. I kan læse en anelse mere om min faglige baggrund under Om Josefine.

Jeg vil også komme med anbefalinger til de første bøger, der kan lånes eller købes, når jeres børn eller børnebørn skal læse selv.

Måske kan forfatterhjørnet også blive til noget, og det lækre stykke kage, kan måske klares med en månedlig kageopskrift, som I selv kreerer hjemme.

 

I er meget velkomne til at komme med kommentarer.

Kærlig hilsen Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *