IMG_7365

I det her indlæg kastede jeg mig ud i en lang hyldest til Elg, Bæver og Bjørn. Nu fortsætter jeg! Jeg har netop læst den femte bog i serien om de tre vildmarks venner.

Den er nøjagtig lige så pragtfuld som de fire andre. I En Vild Vandretur vil de tre venner ud på…en vandretur. En solskinsmorgen finder de ud af at dagen egner sig perfekt til bjergbestigning. Da de endelig kommer til foden af bjerget, vil bæver gerne løbe om kap op mod toppen. Så bliver det hele meget sjovere. Elg kommer hurtigt foran, men en klippeblok sætter en effektiv stopper for dens videre fremfærd. Bjørn finder Elg dinglende i en gren, og vil naturligvis hjælpe. Hurtigt er begge venner i knibe. Nu er det op til Bæver at redde de to andre.

Igen er bogens morale klar og tydelig: Man skal hjælpe hinanden og arbejde sammen.

Jeg vil glæde mig til at læse den højt for min datter. Men endnu mere vil jeg glæde mig til at bruge den i min kommende 0. klasse. Vi starter med et forløb om at være gode venner, og her skal jeg læse alle fem bøger om Elg, Bæver og Bjørn højt.

En Vild Vandretur er skrevet og illustreret af Nicholas Oldland, herhjemme udgives de af Høst & Søn.

IMG_6762

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *