Her kommer en indrømmelse: Jeg er virkelig dårlig til at lege med mine børn. Jeg prioriterer det ikke særlig højt. Jeg er helt vildt god til at læse højt, jeg elsker det. Men at lege – det er ikke dér min spidskompetence ligger gemt.

Derfor kan jeg næsten tænke at 365 lege til børn er skrevet til sådan en som mig. Den er spækket med lege, kreaideer og hygge. Legene er inddelt i 24 forskellige kategorier, og så er der yderligere en signaturforklaring til hver leg – eksempelvis Finmotorik, Spænding, Talforståelse osv. Bogen indeholder både klassikere som Bide til bolle og Smørklat, men også alt muligt andet. Der er bla. også en idé til at lave en frokost af perler, med både rugbrød, ost og tomat. Vildt fint.

Jeg vil fluks give mig i kast med bogen sammen med Molly og Agnes – det bliver en fest!

Det er Sabine Lemire, der står bag serien 365 lege for børn. Hun har også skrevet 365 retter til børnefamilien, den kan du læse mere om her. Følg Lemires univers på lemire.dk, hvor der bugner af kreative ideer. Bogen udgives af Forlaget Alvilda.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

Der er en vældig fin for- og bagsats i 365 lege til børn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *