IMG_9692Det her er én af de mest indbydende bagebøger, jeg har set til børn. Den er simpelthen så lækker, og man har lyst til at bage det hele og helst på en gang, dernæst spise det hele og også helst på en gang. Mums!

Bogen har otte kapitler, og der bages alt fra brød og pizza til pebernødder og sachertorte. Hver opskrift har en sværhedsgrad fra et kagestykke og op til tre (det er da simpelthen så fint!).

Udover opskrifter har Børnenes Bagebog også et afsnit med titlen Før du går i gang, her kan man både se bageredskaber og få tips til hvordan man læser en opskrift. Bogens sidste kapitel er en trin for trin guide til æltning, samling af småkagedej, sprøjtning af flødeskum og flere andre ting.

IMG_9696Molly og jeg tog fat i bogen, da vi fik Mollys gamle bedste ven, Erik, på besøg. Erik er fem årige Mollys ”the one who got away”. Så der var næsten ikke grænser for, hvad der skulle bages. Vi endte dog på to ting; hvedeboller og popcakes. Vi var en lillebitte smule forsinket, så da vores gæster kom, endte det med at Molly, Erik og Eriks lillesøster Karen sammen fik trillet popcakes kuglerne i krymmel. Lige den dag havde vi Frost krymmel (altid et hit) og Jungle krymmel.

IMG_9698Jeg vil virkelig anbefale den her bog. Både til små børn der skal have meget hjælp i køkkenet, og til store børn der kan lave det hele selv.

Bogen er skrevet af Katrine Klinken, hende kan du læse mere om på klinken.dk. Bogens fotos er taget er Line Falck, Réne Steenberg Riis og Jeppe Carlsen. Jeg er ret vild med at det hele ligner noget, man godt selv kan lave.

Børnenes Bagebog udgives af Politikens Forlag, find den på politikensforlag.dk.

Tak til forlaget for anmeldereksemplar af bogen.

IMG_9697

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *