IMG_8244Jeg tager mod Bella Centeret på Bogforums første dag nemlig i morgen fredag. Jeg skal bare lige aflevere Molly, og så afsted til en hel dag blandt stakkevis af bøger.

Jeg satser på at nå forbi de her arrangementer:

Kl. 10.30 Gyldendal Tranescenen 1

Det første, jeg gerne vil, er at lytte til Mette Finderup, Sanne Munk Jensen og ikke mindst Kim Fupz Aakeson, der taler om at skrive for unge.

Kl. 11.40 Høst & Søns Forlag

Jeg skal forbi for at høre Anne Sofie Hammer fortælle om Villads fra Valby. Jeg må jo indrømme, jeg er overordentlig glad for den fyr. Så selvfølgelig skal jeg høre om Villads, hans eventyr og den film, der kommer med ham senere på året.

Kl. 12.30 Lindhardt og Ringhof Forlag

Her fortæller psykolog Ole Kyed om højt begavede børn og deres mulige dårlige trivsel i skolen.

Kl. 14.00 Politikens Forlag

Jeg skal hen og høre om en kalenderbog, jeg glæder mig enormt til at læse. Nemlig Sigurd Barrets Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet. I denne måned læser jeg kalenderbøger, så jeg kan få anbefalingerne på Mit Bogskab i god tid inden den 1. december. Detektiv Dunkeldirk er på min kalenderbogsliste.

Kl. 15.00 Børnescenen

Sidste år hørte jeg Sebastian Klein fortælle om Verdens 100 vildeste dyr. I år fortæller han om Verdens 100 farligste dyr. Jeg var ret optaget af det sidst, han fortæller nemlig helt eminent, og man bliver fuldstændig opslugt.

Kl. 15.30 Børnescenen

Jeg bliver simpelthen siddende for at høre Gitte Løkkegaard fortælle om Victoria Roses to liv. Jeg læste den tidligere på året, og jeg var ret vild med den. Du kan læse mit indlæg om den her.

Kl. 16.00 Akademiet Børnebogforum

Her kan man tegne og male med forfatter og illustrator Siri Melchior. Det er hende der bl.a. står bag bøgerne om Rita og Krokodille. Jeg tror ikke, jeg kaster mig ud i hverken at tegne eller male, men jeg vil lige forbi, fordi det lyder så hyggeligt.

Kl. 16.40 Høst & Søns Forlag

Sidste måned læste jeg om zombien Zam. På trods af min manglende interesse i zombier blev jeg fuldstændig vild med Zam. Derfor skal jeg selvfølgelig forbi og høre forfatteren Jesper Wung-Sung tale om bogen.

Derudover skal jeg suse rundt og lure på lækre børnebøger, måske købe lidt julegaver, hilse på forlagene – ja simpelthen bare hygge mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *