IMG_9235I onsdags blev Molly fem år. Jeg kan sige det, som det er. Det er en dag, hun har set frem mod.

Vi startede med morgenbord og gaver.

IMG_9190 2Om formiddagen kom børnehaven, hvor de bl.a. fik serveret kage pyntet af fødselaren selv.

IMG_9198 2I lørdags holdt vi familiefødselsdag. Jeg havde lavet fire lagkager, to Othelleo, en med hindbær og en med chokolade. Jeg brugte i alt tre liter piskefløde, og de blev spist, før jeg fik taget et billede. Men du kan finde min Othelloopskrift her.

IMG_9239Molly fik sin egen slikbutik, og det viser sig, hun er overraskende god til at administrere det.

Hun fik også tre nye bøger til samlingen, som vi glæder os til at gå igang med. Jeg har tidligere skrevet om Kort over verden, det kan du læse her.

IMG_9243

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *