Den 14. oktober er en særlig dag – det er nemlig Mit Bogskabs fødselsdag. I 2014 udgav jeg mit første indlæg, og postede det første billede på Instagram. Det er blevet til en enorm mængde anbefalinger – helt præcist har jeg, med dette, udgivet 544 indlæg. Jeg er blevet færdig med Master i Børns Litteratur og Medier, der er kommet en lillesøster, Mini Bogskabet og jeg jeg har fået en masse bogvenner, der ligesom jeg er dybt optaget af børnelitteratur. Lige straks er det tid til min yndlings festival, Bogforum 2018, og den 1. november holder jeg et oplæg om børnelitteratur på Gyldendals konference for pædagoger i daginstitutioner; De små skal lege og lære. Kort sagt: alt er godt!

Jeg fejrede fødselsdagen med en softice og Sigurds Danmarkshistorie på Det Kgl. Teater.

Tusind tak fordi I læser med, det er jeg glad for hver eneste dag.

Kærlig hilsen Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *