I dag er en ganske særlig dag, for i dag fylder Mit Bogskab 5 år.

Jeg har, siden jeg læste på lærerseminariet, drømt om en børnebogsbutik – og helt ærligt så var min største inspirationskilde nok den helt fantastiske Shop around the corner fra den efterhånden gamle romcom klassiker You’ve got mail.

Min drøm er i høj grad stadig at have min egen børnebogsbutik, og jeg bruger en del tid på at drømme om det. Hele det univers der kunne skabes omkring børnelitteraturen – med forfatterbesøg, højtlæsning, forfatterspireværksted etc. Nøj min liste med ideer er lang.

Jeg fejrer dagen med ild i brændeovnen og varm kakao med flødeskum nok i koppen.

Mit sigte med Mit Bogskab er at forsøge at skabe en smule af den stemning, jeg gerne ville have i en børnebogsbutik – gode anbefalinger og et bredt syn på god børnelitteratur.

Jeg arbejder i øjeblikket på, at gøre Mit Bogskab endnu mere brugbart og relevant for jer, der læser med – og derfor er jeg nysgerrig?

Hvad vil I gerne læse mere af?

Er der noget I savner?

Hvilke indlæg kan I bedst lide? – er det anbefalinger af børnebøger, til hvilken aldersgruppe, eller er det indlæg om læseindlæring?

Og så måske mit vigtigste spørgsmål – ville I besøge Mit Bogskab, hvis det var en fysisk butik?

Jeg håber I vil svare – I er velkomne til at svare her som en kommentar til indlægget, eller sende mig en mail på josefine@mitbogskab.dk

Sidste år fejrede jeg fire års dagen med is på Langelinje

Tilbage er kun at sige: Tusind tak fordi I læser med, det gør mig så glad og stolt.

Kærlig hilsen Josefine.

Det første billede på Mit Bogskab for fem år siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *