IMG_6549

En step by step guide til fletninger. Dét er jeg da helt vild med.

Det her er en helt vild sympatisk bog. Den er skrevet af Laura og Marie, der sammen har en kæmpe passion for at flette hår. De fletter normalt, om man så må sige, på deres Instagram og deres egen You Tube kanal. De virker helt utrolig søde, jeg får fluks lyst til at have enormt langt hår, og have en fletning hver eneste dag.

Bogen indledes med et par flettetips, og dernæst beskrives fem klassiske og lette fletninger. Når man mestrer de klassiske, kan man flette videre til de mere avanceret looks.

Jeg glæder mig allerede til at flette løs i Mollys hår, jeg er nemlig aldrig rigtig kommet videre end til standard fletningen. Det bliver der lavet om på nu!

Bogen er udkommet på People’s Press, den kan blive din her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *