IMG_6292

“Mit navn er Cirino.

Det betyder sollys eller solskin. Jeg kan ikke længere huske hvilket. Min moder fortalte mig det, da jeg var lille. Hun sagde, at jeg fik navnet, fordi det bringer held. Jeg tror ikke på held. Det er snart to år siden,  jeg har set min moder.”

Et stk. vaskeægte spændingsroman for store børn, hvis man da ikke skal gå hele planken ud, og kalde det for en ungdomsroman.

Bogen handler om Cirino, der bliver bortført og solgt som slave. Cirino er riganer, et folk der er kendt for deres styrke og udholdenhed, derfor lader hans slaveejer Cirino kæmpe i arenaer. Det kan betyde et fantastisk liv som duellator.

Jeg vil absolut ikke afsløre, hvordan det går for Cirino her, men dog kan jeg sige, Cirinos fortælling er første bind i en serie.

Bogen er skrevet af Nick Clausen, og den er udgivet på Høst & Søn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *