IMG_9434Jeg er i påskestemning. Eller rettere – jeg er i stemning for chokoladepåskeæg. Jeg er tosset med dem. Jeg er faktisk glad for langt de fleste marcipan/chokolade kombinationer, og lige præcis den kombi i æggefacon – ét ord: perfektion!

Bedst som jeg skriver det – får jeg, hvad jeg selv vil mene er, en storartet idé. Jeg skal da finde det perfekte chokoladepåskeæg. Naturligvis skal jeg det! Hm… mere om det i et andet indlæg – for det her skal faktisk handle om påskebøger.

Som der står i overskriften falder påsken tidligt i år, og her på siden er det allerede påsketid nu. Startskuddet til årets påsketema har lydt, således at der lige er lidt tid til at skaffe bøgerne, hvis nu man blev inspireret. Sidste år havde jeg samme tema, og måtte erfare, at der ikke findes særlig mange påskebøger, dog fandt jeg frem til et par stykker nemlig:

Ved du, hvor påsken er? – læs mere her.

Den store Påskebog – læs mere her.

Påske i Vrimmelskoven – læs mere her.

I morgen får du årets første påskebog, der udmærker sig ved slet ikke at være en påskebog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *