IMG_5622

På Bogforum besøgte jeg forlaget Lamberth, de udgiver virkelig fine billedbøger. Jeg faldt blandt andet for de fire her: Bare jeg ku’… De handler om fire forskellige dyr, der godt kunne tænke sig at kunne; sove, læse, brøle, danse. De kan simpelthen ikke finde ud af det, men så får de hjælp! Bøgerne har en fin morale om at hvis man stoler på sig selv, og får lidt hjælp fra vennerne, så kan man det meste.

Bøgerne har meget fine illustrationer, de er korte og egner sig godt til mindre børn. De er skrevet af Tiziana Bendall-Brunello og illustreret af John Bendall-Brunello.

Jeg fandt også den her seje bog om en brandstation. Det er en stor papbog, med masser af illustreret handling. Perfekt til at pege og kigge i. Den er både skrevet og illustreret af Guido Wandrey. I samme serie findes også Hvad sker der på byggepladsen.

IMG_5624

Jeg ville faktisk have brugt alle fem bøger i et indlæg om gode julegaveideer. Grunden til at det kommer på nu er: Bøgerne er dælme sat ned! Og ret meget endda.

Forlaget Lamberth, der udgiver alle fem titler, har 30 års jubilæum, og i den aneldning har de sat 30 titler ned til 30 kr, og blandt de 30 titler er de her fem.

Tillykke til Lambert! Du kan se alle jubilæumstilbuddene her: www.lamberth.dk

2 thoughts on “Pssst… – et godt tip!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *