Der var bogbloggeren, der var computeren, der var tekoppen. Og idag var der også en bog. Den handlede om drengen, de kaldte Vitello.

Det er ingen hemmelighed at jeg er Vitello fan. Jeg er vild med strithåret, ideerne, moren der engang vist nok var meget smuk og boede i Italien, spaghettien, den klamme kæreste Kamma, møgungen William, tvillingerne, ringvejen – kort sagt det hele. For et par dage siden fik den første Vitello spillefilm premiere, og jeg storglæder mig til at se den i vinterferien. I mens jeg venter på ferie og filmtid vil jeg læse Vitello bygger en afskyelig snemand – der jo passer glimrende til vintervejret.

Det er naturligvis Kim Fupz Aakeson, der har skrevet teksten og Niels Bo Bojesen der har lavet illustrationerne. Find din egen Vitello på gyldendal.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *