IMG_0082Man kan sige, det er for tidligt. Man kan også sige, det er lige i rette tid.

Jeg taler naturligvis om Mit Bogskabs årlige kalenderbogsanbefalinger. Årets første kalenderbog kommer på i morgen, idag kan du finde links til de syv, jeg anbefalede sidste år.

IMG_5608Sidste år anbefalede jeg denne nyklassiker – Pixi Julekalender. I år er der kommet en ny, den kan du finde på carlsen.dk.

IMG_5606Jeg anbefalede også Jul i Skoven, en meget fin og stemningsfuld kalenderbog, om hvad julen egentlig er for noget og om juleforberedelser.

IMG_5626Sidste års tredje kalender bog var Jul i Zoo. Den handler om en bjergfolkefamilie, der bor i Ugletårnet i Zoo. Bogen er udover at være en kalenderbog en genfortælling af den gamle danske folketro.

IMG_5639Mig, bedstefar – og så Nisse Pok er en mægtig hyggelig klassiker, som de fleste sikkert kender. Nisse Pok er en legendarisk nisseballademager, som har mange skarnstreger i sig.

IMG_5649Den femte kalenderbog sidste år var ingen ringere end Villads. Villads fra Valby holder jul var mit første bekendtskab med Villads, og nøj for et crush det har udviklet sig til!

IMG_5651Iqbal Farooq og julesvineriet handler om Iqbal og hans familie. Hans far er gået absolut juleamok den 1. december, og serverer eks. risengrød med spejlæg på. Mums.

IMG_5489Rosinen i pølseenden sidste på var Ritas Jul. Som barn havde jeg hele fortællingen på kassettebånd, og den er hørt umanerligt mange gange. Jeg er helt vild med Rita.

I morgen indleder jeg juleballet med årets første kalenderbog Befri Julemanden. Derpå følger fire mere, så i år får du fem kalenderbogsanbefalinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *